Mbyllet një lokal në Haraçinë, arrestohet pronari, lokali ka punuar në orë policore

62

Me 08.01.2021 zyrtarët policor nga EVR, Gazi Babë, Njësia për polici intervenuese dhe Stacionit Policor në Haraçin në bashkëpunim me Inspektoratin Tregtar Shtetëror në ora 21.20 kanë kryer kontroll në një çajtore në fshatin Haraçin ku kanë konstatuar se objekti është duke punuar dhe ku ka më shumë mysafir.

Informohu per Koronavirusin ne Zvicer

Në çajtore është arrestuar edhe pronari A.B.(25) nga fshati Haraçin, ndërsa pas dokumentimit të rastit do të ngritët padi penale sipas nenit 206 nga Kodi Penal.

Objekti është mbyllur nga inspektorët e ITSH.

Comments