Mbytet pushuesi në Vlorë

139

Një pushues është mbytur ditën e sotme në plazhin e Zvërnecit në Vlorë.
Ende nuk dihet identiteti i viktimës dhe as shkaku.

MÖBEL THEMA

Rja bregdetare ka mvbërritur në vendngjarje.
Ky është pushuesi i dytë që humb jetën në plazhin e Zvërnecit në Vlorë brenda 24 orëve të fundit. Kujtojmë se ditën e djeshme u mbyt një 29-vjeçar.

Comments