Mensur Kadriu ft Zeid sjellin hitin e madh “Stile t’rona ” -Video

300


Muzika shqiptare po pushton çdo ditë e më tepër zemrat e adhuruesve gjithandej, ndërsa shumë këngëtarë po shpërfaqin me zërin e tyre melodi të ndryshme që mbeten si hite për shumë kohë .
E tillë është edhe kënga më e re e zhanrit rep me titull “Stile t’rona ” nga Mensur Kadriu ft Zeid .
Një video klip perfekt dhe një melodi që përçon mesazhe të ndryshme dhe është e përzier në disa stile përfshirë këtu edhe rap muzikë. Në këtë videoklip kanë marrë pjesë shumë aktorë të njohur nga Shkupi si figurantë.
Pjesëmarrës në klip është edhe Besnik Abdullahu( Besnik El Patrone)./Faktiditor.ch./

I

https://www.youtube.com/watch?v=BrOiNKeadTI

Comments