Mësimi në shkollat e mesme në Tetovë dhe Gostivar do të vazhdojë online deri më 20 shtator

77

14 Shtator, 2021
Nga Qeveria e vendit njoftojnë se mësimi në shkollat e mesme në Tetovë dhe Gostivar do të vazhdojë online deri më 20 shtator.

Moebel THEMA

“Në këtë seancë, Qeveria vendosi që mësimi në shkollat ​​e mesme në Tetovë dhe Gostivar të vazhdojë të zhvillohet online deri më 20 shtator në vend të 14 shtatorit siç ishte planifikuar në vendimin e mëparshëm”, theksojnë nga Qeveria.

Comments