Mësohet identiteti i 12 nga gjithsej 14 viktimat e tragjedisë së djeshme

286

MÖBEL THEMA

Flaka ka mësuar identitetin e 12 nga gjithsej 14 viktimat e tragjedisë së djeshme në autostradës Shkup –Tetovë. 

Deri tash është njoftuar se jetë kanë ndërruar: Bejza Uzairi, Zoran Davidovski, Onur Sadiku, Rametulla Abdurahimi, Jovica Trpevski, Besim Kamberi, Boban Avramoski, Esat Emruli, Ajdeni Ismaili, Dean Ristoski
Pavlle Kostovski si dhe Valdeta Hamiti banuese në fshatin Debresh të Gostivarit.

Në proces është identifikimi i dy viktimave të tjerë. Të punësuarit në mjekësinë Ligjore kanë punuar mbrëmë deri në orën 04:00 të mëngjesit. Flaka

Comments