Mile Janakievski del nga burgu i Shutkës

113

Ish ministri i Transportit dhe Lidhjeve Mile Janakievski eshe leshuar ne paraburgim shtepiak, shkruan gazeta LAJM. Informacionin e ka konfirmuar avokati i tij, Elenko Milanov per TV24. Janakievski nga Burgu i Shutkes eshte derguar ne shtepi. Masa e paraburgimit per Janakievskin eshte zevendesuar me paraburgim shtepiak pas ankeses se mbrojtjes.

MÖBEL THEMA

Ish ministri Janakievski u arrestua me 29 qershor me kerkese te Prokurorise Publike dhe eshte i dyshuar ne rastin “Shkallet spanjolle”.

Comments