Miratohet Ligji për Pandeminë – do të dënoheni nëse nuk i respektoni masat kundër koronavirusit

98

Është miratuar në lexim të dytë Projektligji për luftimin e Pandemisë në Kuvendin e Kosovës.

Në seancën plenare të Kuvendit të Kosovës është shqyrtuar në lexim të dytë Projektligji për luftimin dhe parandalimin e pandemisë së shkaktuar nga virusi COVID-19, shkruan lajmi.net.

MÖBEL THEMA

Pas pesë muajsh kur është propozuar, ky ligj morri shumicën e votave nga të zgjedhurit e popullit.

Me anë të këtij ligji pritet t’i mundësohet aspekti ligjor në marrjen e vendimeve për menaxhim të pandemisë Covid 19. /Lajmi.net/

Comments