Miratohet vendimi i qeverisë për masat e reja ndaj parandalimit të koronavirusit

121

Është miratuar vendimi i Qeverisë së Kosovës, për masat e reja që do hyn në fuqi nga nesër rreth parandalimin të pandemisë koronavirus.

Masat e ekzekutivit kosovar, pritet të ndalojnë qarkullimin e njerëzve dhe automjeteve. Ndalimi i qarkullimit të qytetarëve dhe automjeteve pritet të ndahet në dy kohë të ndryshme, shkruan Indeksonline.

MÖBEL THEMA

Nga ora 10:00 e mëngjesit deri në ora 16:00 pasdite dhe prej orës 20:00 në mbrëmje deri në ora 06:00 në mëngjes.

Por, edhe masa të tjera.

Comments