Moslegalizimi i armës deri më 17 shtator pason gjoba 7.500 euro dhe dënimi deri në 10 vjet burgim

85

Policia e Kosovës ka organizuar një fushatë vetëdijesuese lidhur me legalizimin e armëve pa leje.

Deri me 17 shtator, qytetarët kanë kohë t’i legalizojnë armët pa leje.

MÖBEL THEMA

Nëse nuk legalizohen deri me këtë kohë, policia ka thënë se do të ketë gjoba me 7.500 euro dhe dënim deri në 10 burgim, transmeton Indeksonline.

Legalizimi i armëve bëhet duke aplikuar në stacionin më të afërt policor dhe pastaj të ndiqen udhëzimet e tjera nga zyrtarët policorë.

Shiko me poshtë, videon nga fushata vetëdijësuese e policisë./Indeksonline/

Comments