Motivi i vrasjës së Besim Dajakut dhe Bekim Kastratit ? [Video]

543

Si u vranë Besim Dajaku dhe Bekim Kastrati,njëri dëshmitari kryesorë Besimi,i cili ishte dëshmitari kyç i vrasjës së Abedin Rexhës,i cili u likfidua nga GANI GECI dhe bandat e tij,kurse gazetari Bekim Kastrati u vra poashtu sepse ai donte ta tregonte të vërtetën ,me intervistat e tij për Ushtarët e Lirisë!
Dhe si zakonisht në qdo vrasje shpëtojnë GECËT ,njëjtë si në rastin e vrasjes së Ahmet Krasniqit që shpëtoj Naim Geci ,sepse vrasësi i Ahmet Krasniqit,Nebih Geci nuk ka mundur të qëlloj mbi të,sepse ishte gjak i tyre !!!! / Albanian ReaL Facts /

MÖBEL THEMA

Motivi i vrasjës së Besim Dajakut dhe Bekim Kastratit ?

Motivi i vrasjës së Besim Dajakut dhe Bekim Kastratit ?Sqarim: TË GJITHË ABONUESIT E MËPARSHËM DUHET EDHE NJË HERË TA BËJNË FAQËN TONË LIKE PËR SHKAK TË MBYLLJËS SË FAQËS SONË TË MËPARSHME FALEMINDERIT Gazeta Express Gazeta Metro Zeri IndeksOnline Klan Kosova Rtk-Live Gazeta NewBorn Drenica Press Drenica Sot Telegrafi.com RTV Dukagjini

Gepostet von Albanian ReaL Facts am Donnerstag, 15. August 2019

Comments