MPJ publikon dokumente ku dëshmohet se serbët tentuan t’i fshihnin krimet e bëra në Kosovë

139

Këshilltari i ministrit në detyrë të Punëve të Jashtme, Behxhet Pacolli, Jetlir Zyberaj ka publikuar dokumente ku dëshmohet se Serbia ka tentuar në Rambuje të fshehë krimet që ka bërë në Kosovë.

MÖBEL THEMA

“Ky është një dokument zyrtar i Partisë Socialiste të Serbisë (SPS) qe mbanë datën : 17 shkurt 1999. Në këtë dokument të Këshillit Qendror të SPS-it, ndër shumë plane tjera kundër shqiptarëve të Kosovës, gjatë Konferencës në Rambuje, mund të lexojmë edhe tentimin për fshehje të masakrave dhe debimeve masive nga shtepitë të qytetarëve të Kosovës. Krejt kjo bëhej me qellimin e vetëm për ta mashtruar bashkësinë ndërkombëtar dhe NATO-në”, thuhet në postimin e Zyberajt.

Më poshtë mund të lexoni të plotë postimin dhe foto-dokumentet:

Comments