Ndërroi jetë luftëtari i Koshares nga fshati Kondovë

432

Sot ka ndëruar jetë Jonuz Jonuzi nga Kondova e Shkupit.
Jonuzi (Aqif) Jonuzi, i lindur më 29 01 1978 ishte luf tëtar i betejës së Kosharës në Çlirimin e Kosovës.
Varrimi bëhet nesër 04 12 2019 (e mërkur).

MÖBEL THEMA

I leht i qoft dheu i tokës Arbore!
Lavdi për jetë e mote….!
“Me trimërinë tënde i dhe lavdi të përjetshme Betejës së Kosharës!
Prehu në paqe miku im, Jonuz!
Zoti të faltë parajsën!“, ka shkruar ish deputeti Bekim Fazliu.

Comments