Ndërron jetë “Ballisti” Vigan Idrizi – Fronti

222

Sonte ndahet nga jeta Vigan Idrizi – Fronti. Faqa zyrtare e Ballistëve.

Informohu per Koronavirusin ne Zvicer

Sonte u nda nga jeta Vigan Idrizi – FRONTI.
Një njeri shumë meritorë në historinë e Ballistëve.

Ballistët shprehin ngushllime familjes…
ISHE DHE MBETESH ME NE!
FRONTI Old School

Comments