Në Bad Ragaz të Zvicrës të enjten në mbrëmje u bë promovimi i dy librave monografik të autorëve Arif Seferi dhe Ali Aliut

69

Në Bad Ragaz të Zvicrës të enjten në mbrëmje u bë promovimi i dy librave monografik të autorëve Arif Seferi dhe Ali Aliut shkruan Faktiditor.ch.Në prani të shumë adhuruesve të librit në këtë eveniment të rëndësishëm kulturorë ishin prezentë edhe Prof.Destan Ajdini dhe prof.Avni Dehari.Kjo ngjarje kulturore poashtu ishte edhe një mundësi e atdhetarëve të shumtë dhe krijuesve të ndryshëm që të kultivojnë dhe mbajmë gjallë aktivitetet në diasporë për të forcuar më shumë lidhjet midis njerëzve dhe kultivimin e vlerave shqiptare në përgjithesi.Faktiditor.ch.

Comments