Në Çair ndodh edhe kjo?! (FOTO)

206

Mbrëmë vonë në lagjen e Çairit persona të panjohur kanë demoluar makinën e tipit Golf, duke ia vjedhur që të katër rrotat dhe duke lënë makinën në tulla.

MÖBEL THEMA

Makina ka qenë e parkuar para marketit “Metro”, që gjendet në Lagjen e Çairit.

Comments