Në çdo sport na duhet një trajner Gjigant si Driton Kuka

90

Driton Kuka padyshim është një nga trajnerët më të mirë në botë në xhudo , me traditë familjare si sportist kulmor vet ndonese në rrethana të rënda dikur .

Nese sot jemi në majat e xhudos botërore ne kjo meritë i takon legjendes Toni Kuka i cili me investim vetanak familjar me mish e shpirt me dije vullnet krijoj një superkampione si Majlinda Kelmendi yje si Distria Krasniqi , Nora Gjakova Loriana Kuka , Akil Gjakova , Shpat Zeka etj

Arritjet më të mëdha në histori të sportit tonë mbarëkombëtar i ka sjellur Toni Kuka trajner gjeni intelektual mësues orator brilant që të lë pa fjalë atdhetar e shqiptar i madh .

MÖBEL THEMA

Futbolli basketbolli cdo sport kolektiv por dhe individual do duhej të kishin njerëz brilant të ditur me mentalitet fituesi si Toni Kuka i cili është nderi i kombit .

Driton Kuka duhet jetë motiv frymëzimi për të gjithë sepse sot puna e vlerat e Toni i njeh mbarë bota .

Media boterore ka mbetur e fascinuar pas punës sê mjeshtrit të lavdishëm Toni Kuka 🇦🇱✊

Erald Selca

Comments