Në Kosovë ndodh ajo çka askush s’e pret: “Yugo” tërheq “BMW”-në [Video]

331

Një video e bërë në Prishtinë, saktësisht në Veternik, ka bërë shumë njerëz të qeshin.

Aty shihet se si një veturë e tipit të vjetër “Yugo” e tërheq një “BMW M5 E60”.

Duket se vetura “BMW” ka pasur probleme dhe i është dashur të kërkojë ndihmën e “Yugos”.

MÖBEL THEMA

Ndiqeni videon:

Comments