Nis Kuvendi, betohen 7 deputetët e rinj të ‘opozitës’, ja cilët

94

Kryetari i Kuvendit Gramoz Ruçi ka hapur seancën parlamentare me ceremoninë e betimit të 7 deputetëve të rinj që do të përfaqësojnë opozitën.

MÖBEL THEMA

Pas leximit të tekstit të betimit, ata janë ngritur në këmbë njeri pas tjetrit dhe kanë thënë: “Betohem!”. I pari qe Lefter Maliqi dhe më pas, Alban Zeneli, Ligoraq Karamelo, Majlinda Halilaj, Ediola Braha, Edlira Hyseni, Elda Hoti.

Momenti i betimit të disave prej tyre.

Comments