Njeriu që paguhet vetëm për t’i testuar hotelet luksoze

386

Aleks Shanon, një londinez që jeton në Los Angelos, ndoshta ka një nga punët më të bukura.

Edhe pse nuk është milioner (të paktën deri tashti), ai jeton si i tillë dhe madje paguhet.

Shnon shkon të fle nëpër hotele luksoze, që të bëjë një vlerësim të shërbimit të produkteve të tyre më cilësore.

Ai thotë se vetëm nga kjo punë ka fituar rreth 55 mijë dollarë për një vit e gjysmë, kurse hotelet i kanë ofruar shërbimin maksimal.

Comments