Nuk do ta besoni sa të bukura janë bërë vajzat e Safete Mustafës!

83

Deutsch-ABC


Donika dhe Elsa Hoti, janë vajzat e vetme të këngëtares sonë të dashur Safete Mustafa.

Vajzave në fjalë iu ka vdekur babai vite më parë, e që të dyja kanë fatin që kanë një nënë të mrekullueshme e cila nuk i le vetëm në asnjë moment. Safetja kujdeset shumë për të bijat, që atyre të mos iu mungoj asgjë materiale, madje ajo edhe është një udhërrëfyese dhe një këshilluese e së bijave.

MÖBEL THEMA

Ndoshta keni kohë që nuk i keni parë dy vogëlushet e Safetes?

Epo, këngëtarja Mustafa pikërisht sot ka nda një imazh ku shihet bashkë me të dyja Elsën dhe Donikën.

Vajzat janë rritur e zbukuruar shumë, ato në këtë foto që do e shihni tani, duken sikur të ishin shoqe të Safetes, e jo bija të saj.

Comments