Nuk është Rusia! Një tjetër shtet i shpall luftë të hapur SHBA

393

Swiss Financial and Travel

Një tjetër shtet i hap luftë SHBA dhe ai nuk është Rusia.

Sipas shkrimit, shteti i Iranit mund të përgjigjet në “më pak se një javë” ndaj sulmeve ajrore amerikane, britanike dhe ajrore franceze.

MÖBEL THEMA

Presidenti Hassan Rouhani tha se nuk kishte frikë të thërriste “me zë të lartë dhe të qartë” se Trump, May dhe Macron ishin “kriminelë”.

Presidenti i SHBA Donald Trump ka kërcënuar të largohet nga marrëveshja bërthamore me Iranin dhe të rivendosë sanksionet deri më 12 maj, nëse kufizimet e reja nuk vihen në zbatim ndaj programeve bërthamore dhe raketore të Iranit.

“Ne jemi shumë më të përgatitur se sa mendojnë dhe do të shohin se nëse shkelin këtë marrëveshje, brenda një jave, më pak se një javë, do të shohin rezultatin”- kërcënoi presidenti i Iranit. /albeu.com/

Comments