Pamje të rënda: Morgu i Tiranës përtej kapacitetit, trupat lihen përtokë (FOTO)

85

KUJDES! PAMJE TË RËNDA!

Portali Syri publikon foto ekskluzive të siguruara nga brenda Morgu i Tiranës, ku trupat e viktimave nga Covid-19 janë vendosur në tokë, pasi nuk ka më vend.

Ndërkohë që morgu presupozohet që duhet të ketë dhoma frigoriferike për të vdekurit.

Ditën e sotme, Ministria e Shëndetësisë raportoi për 15 viktima, ndërsa nga nisja e pandemisë, vendi ynë regjistron 672 të vdekur nga Covid-19.

Nga ana tjetër, kreu i PD Lulzim Basha akuzoi për fshehje të numrit të viktimave dhe kërkoi hetimin nga ana e prokurorisë.

Informohu per Koronavirusin ne Zvicer

Comments