Paralizohet Italia, breshëri lëndon 18 persona (VIDEO)

155

Së paku 18 persona kanë ngelur të lënduar, midis të cilëve edhe një grua shtatëzënë, gjatë motit të ligë që u ndjeh nga breshëri me madhësi të një topi tenisi, ka kapluar qytetin italian Peskara.

Të lënduarit janë dërguar me urgjencë në spitalin e qytetit, ndërsa gruaja shtatëzën ka pësuar lëndime në fytyrë dhe kokë. Gjatë motit të ligë kanë pësuar edhe bredhë të vjetër 200 vjeçar në afërsi të Ravenës, ndërsa janë përmbysur edhe pjesë të Romanjas dhe Abrucës.

Pas rreshjeve të shumta që kanë qenë të shoqëruara me breshër, rrugët e qytetit të Peskarës janë shëndërruar në lumenj.

Informohu per Koronavirusin ne Zvicer

Në qendër të qytetit niveli i ujit kishte arritur 10 centimetra.

https://twitter.com/EjeeCachete/status/1148955100922155008/photo/1

Në pjesën malore të qytetit ishte çarë toka me çka kishte bllokuar lëvizjen e lirë ku kryetari i qytetit Karlo Maksi ka dërguar njësite për intervenime të shpejta në vendngjarje.

Comments