Partitë e dala nga Lufta e UÇK -së të reflektojnë dhe kalojnë në Opozitë !

287

Partitë e dalura nga lufta e lavdishme e UÇK-së e ku ne veprimtaret dhe luftëtaret ju kemi qëndruar besnikë dhe kritikë gjithmonë në baza idealiste sepse ne jemi shtresa më e varfër dhe e margjinalizuar , duhet bëjnë një analizë të detajuar thellë për rënien humbjen se nuk është fundi i botës me humb por duhet pa se përreth tyre lidereve janë sjellë servilë mbetje pushtuesish turli llumi e i patë harruar njerezit që ju ngriten në maja dhe humbet kontaktet me bazen duke i ngritë askushat !
Keni berë punë madheshtore në këto 20vite , për kombin po edhe gabime të panumërta në mënyren e qeverisjes prandaj është koha për reflektim dhe analizë të thellë e me qenë opozitë konstruktive dhe kritike ndaj pushtetit jo në baza inati e linçimi sikur e praktikonin tjerët po me një kabinet në hije në opozitë .
Hashim Thaçin Shkëlqesin e tij President i Kosoves e patë mundur vetëm Presidenti I.Rugova si lider pacifist e mandej Thaçi patë korrur vetëm fitore .
Ju drejtues të partive të luftes sot ju munden Vjosa dhe Albini , Kadri pranimi rezultatit zgjedhor tregon se je njeri me kulture dhe vlera larta njerezore po uluni rrafsh me Ramushin Fatmirin dhe analizoni veprimet e metutjeshme .
Një e di se ne shokët e istikameve dhe shtetendertimit prap jemi me ju në te mire te vendit dhe progresit dhe në rrugë për Bashkim Kombëtar e ata servilat e milionerat tash kur nuk keni pushtet as tungjatjeta nuk kanë me ua bo në udhë po ndoshta mbushni mend osemerrni tatëpjeten .
Ne nuk jemi armiq me asnjë parti sepse jemi shqiptar , e unë nuk kom urrejtje për shqiptar edhe nese dikush me urren unë nuk e urrej e fali sepse urrejtje unë kam veç me armiq të kombit tonë .
Unë jam mësuar me qenë i pabindur dhe rrebel zaten dhe jam Enverist i përbetuar .
Kush bo punë të mira për kombin do ta lavderoj përkrah kush gabon do ta kritikoj pa asnje tendence perfitimi sepse idealist jam .

MÖBEL THEMA

E.Selca

Comments