Pas gjashtë viteve zgjohet Michael Schumacher

796

Lajme fantastike vijnë nga Franca që kanë të bëjnë me shëndetin e Michael Schumacher.

Raportohet se ish-kampionit gjerman i është rikthyer vetëdija pas 6 vitesh.

MÖBEL THEMA

Një trajtim mjekësor me qeliza burime i zhvilluar në Paris ka rezultuar me rikthimin e vetëdijes, raportojnë mediat franceze.

“Ai ashtë nën mbikëqyrjen time dhe mund t’ju siguroj se ai ka vetëdije”, ka thënë një infermiere që ka mbikqyrur gjendjen e pilotit gjerman.

50-vjeçari gjerman ishte aksidentuar në vitin 2013 në Alpet Franceze gjersa po skijonte.

Comments