Për ata që merren me politikë

141

Abedin Zymberi

MÖBEL THEMA

Për ata që miren me politike
Marja me politik nuk të bën të madh, ajo ta zbulon fytyren e vërtet
-Disa futen në politik për tu pasuruar,
-Disa futen në politik pë tu duk si njerëz të mëdhenj, për ti dominuar të tjerët,
-Disa futèn në politik për të i plotësuar epshet e tyre,
-Disa futen në politik për ti ndihmuar shoqërisë dhe popullit të tyre,
-Disa futen në politik për të përfaqësuar ata të cilët jan të diskriminuar nga sistemet shtètërore etj.
Lum ata personalitete që futen në politik, ndihmojn dhe përfaqësojnë popullin ose votuesin e tyre, pa e ndryshuar karakterin e tyre, pa e keqpërdor pozicionin e tyre dhe të del nga politika i pasur me njohuri, i pasur me vepra të mira, i tillë siçka filluar në fillim.
Edhe pas perfundimit të karierës të shërbej me njohurit që ka, të këshillon gjeneratat që vijnë pas tijë, të shkruan për atë që ka përjetuar, për vështirësitë, për mundësitë. Me këtë ai do mbetet i pavdekshëm.
Lum ai që del nga politika i pastër dhe i rrespektuar.
14.07.2019 Abedin Zymberi

Comments