Po kalonin Vjosën në këmbë, i rrëmbeu rrjedha: Njëra mbytet, tjetra në spital

76

Po kalonin Vjosën në këmbë, i rrëmbeu rrjedha: Njëra mbytet, tjetra në spital

Dy shtetase i ka rrëmbyer rrjedha e lumit Vjosë duke shkaktuar vdekjen e njërës prej tyre. Ndërkohë tjetra është transportur në spital.

MÖBEL THEMA

Ngjarja është shënuar pranë fshatit Dragot, të bashkisë së Tepelenës.

Informacion paraprak

Në lumin Vjosë, pranë fshatit Dragot, bashkia Tepelenë, shtetaset E.B. dhe S.Sh. të dyja banuese në Këlcyrë, duke kaluar lumin, i ka rrëmbyer rrjedha e ujit. Për pasojë shtetasja E.B. ka ndërruar jetë ndërsa shtetasja S.Sh. është transportuar për në spitalin Rajonal Gjirokastër.

Comments