Poshtë Bashkim-Vëllazërimi i rrejshëm në IRJM

126

Kurrë nuk mund ketë bashkëjetesë mes neve dhe sllavomaqedoneve , një gjë e tillë nuk ka funksionuar kurrë e as do funksionoi sepse jemi armiq mes veti e ashtu do mbesim pavaresisht përpjekjeve qyqare të politikes dështuar shqipëtare me na ofruar një tip vëllazerim-bashkim të modelit Tito .

Ne shqipëtaret në Maqedoni jemi autokton në trevat tona në trevat e Shqipërisë së okupuar e ardhacaket maqedon kanë kryer krime mbi ne e ato krime mizori vrasje shtypje nuk i harrojmë vetem pse do politika pa principe e ideale !

MÖBEL THEMA

Ky shtet artificial është i ndertuar në kurriz tonin dhe shqipëtaret kanë pushtet modest simbolik prandaj vetem ndarja përfundimtare e këtij shteti garanton paqen . Krijimi i shteteve etnike ofron paqe afategjatë dhe në një të ardhme të afërt do jemi me punë e vetemohim në një shtet Shqipërinë natyrale pavaresisht politikes sonë qullashe idiote penguese .

Poshtë Bashkim-Vëllazërimi ne nuk i harrojmë pushtimet e viseve tona dhe gjenocidin mbi ne prandaj atdhetaret kanë luftuar për liri clirim bashkim kombëtar dhe paqe me ata që na nderojnë . Ka ngordhur Jugosllavia e modelet e saja antishqipëtare , ne do punojmē veç për Shqipëri

Erald Selca

Comments