Princ Leka dhe bashkëshortja e tij marrin pjesë në ‘Ecje për liri’ në 20-të vjetorin e çlirimit të Kosovës

181

12 qershori është dita kur shënohet çlirimi i Kosovës dhe ndërhyrja e NATO-s.

Sot në shënimin e 20-të vjetorit të kësaj dite në vendin tonë po qëndrojnë ish-Presidenti i Amerikës, Bill Clinton dhe ish-sekretarja e shtetit, Madeleine Albright, shkruan Indeksonline.

 

 

MÖBEL THEMA

Me rastin e kësaj ditë është bërë edhe një ‘Ecje për liri’ ku edhe u zbulua edhe busti i ish-sekretares Albright.

Pjesëmarrës në këtë manifestim ishte edhe princi shqiptar, Princ Leka Zogu II së bashku me bashkëshorten e tij, Elia Zaharia./Indeksonline/

Comments