Princesha e Austrisë ndërron jetë në moshën 31 vjeçare

166

Princesha Austriake Maria Galitzine ka ndërruar jetë në moshën 31 vjeçare. Dyshohet se princesha ka ndërruar jetë nga aneurizmi kardiak. Princesha Maria Galitzine ishte e martuar dhe kishte një djalë dyvjeçar. Pasardhësja e Perandorit Karl të Austrisë jetonte në Houston të Teksasit, me partnerin e saj, kuzhinierin Rishi Singh.

Comments