Prishtina dënohet me 1000 euro, Batatina me 500 euro

69

MÖBEL THEMA

Prishtina është dënuar me 1000 euro nga Komisioni Disiplinor pranë FFK-së. Arsyeja e dënimit janë lëshimet në organizimin e ndeshjes me Llapin.

“KF “PRISHTINA“ nga Prishtina në procedurë të hapur disiplinore nga mbledhja e kaluar e komisionit për lëshime në organizimin e ndeshjës së javës së; XXXI-të të IPKO SUPERLIGES së Kosovës në futboll për kategorinë e seniorëve; PRISHTINA – LLAPI 1932 e zhvilluar në stadiumin “Fadil Vokrri“ në Prishtinë (raportet zyrtare; nuk ndërmerr masat e nevojshme organizative dhe të sigurisë). Bazuar në Rregulloren disiplinore neni 50 paragrafi 1 pika 1 dhe neni 10 paragrafi 1 pika 2/1 ; DENOHET; me të holla në shumë prej 1000 euro (njëmijë euro); Afati i pagimit të dënimit të shqiptuar në të holla është 15 ditë nga data kur vendimi bëhet i plotëfuqishëm (Rregullorja disiplinore neni 11 paragrafi 1)” thuhet në vendim.

Pa dënim nuk ka shpëtuar as “armiku” i Prishtinës, Tahir Batatina. Trajneri i Llapit është dënuar me 500 euro.

“TAHIR BATATINA; kryetrajner në klubin e futbollit “LLAPI 1932“ nga Podujeva, në procedurë të hapur disiplinore nga mbledhja e kaluar e komisionit për shkelje të etikes sportive (inçizimet televizive; pas përfundimit të ndeshjeve për media deklarohet së “Prishtina kurrë nuk do të bëhet kampion dhe besoj që nuk do të bëhët“ sipas tij fajin për këtë e bartin krerët e Federatës së Futbollit të Kosovës me bashkëpunëtorët e tyre) në ndeshjen e javës së ; XXXI-të IPKO-SUPERLIGES së Kosovës në futboll për kategorinë e seniorëve; PRISHTINA – LLAPI 1932, e zhvilluar në stadiumin “Fadil Vokrri“ në Prishtinë. Bazuar në Rregulloren disiplinore neni 59 pika 2 paragrafi 1 pika 2 dhe neni 10 paragrafi 2; DENOHET me të holla në shumë prej; 500 euro (pesëqind euro). Afati i pagimit të dënimit të shqiptuar në të holla është 15 ditë nga data kur vendimi bëhët i plotëfuqishëm (Rregullorja disiplinore neni 11 paragrafi 1)” thuhet në vendimin e FFK-së./Indeksonline/

Comments