Pronari i Kompanisë prestigjioze “Meka Halal Food ,Burim Piraj:Helmi në kuti të votimit flet shumë!

164

Pronari i kompanisë prestigjioze në Kosovë “Meka Halal Food”Burim Piraj ka komentuar zhvillimet e sotme në Kosovë ku u helmuan 26 zyrtarë të KQZ’së pas hapjes së zarfeve të ardhura nga Serbia

MÖBEL THEMA

Piraj është shprehur se :”Kam dëgjuar se ka rënie në Kosovë te të sëmurëve me kancer! Dhe për momentin Kosova ka me përqindje për kokë të banorit më pak se Maqedonia të sëmurë me kancer” ka thënë Piraj informon Faktiditor.ch.
A mund të jetë kjo pasi që u stopuan importet e produkteve të Serbisë?
“Ju kam thënë me mija herë: MOS KONSUMONI PRODUKTE SERBE SE ATA HELMIMIN E SHQIPTARËVE E KANË NË AGJENDË!”ka deklaruar pronari i kompanisë Meka Halal Food ,kompani kjo që ka një reputacion ndërkombëtarë.Faktiditor.ch

Comments