PS kërkon shpërndarjen e mandateve të Këshillave Bashkiakë për 4 bashki

85

Partia Socialiste kërkon nga Kolegji Zgjedhor shpërndarjen e mandateve të Këshillave Bashkiakë në 4 bashki.

PS i ka kërkuar KQZ-së shpërndarjen e 4 mandateve të Këshillave Bashkiake pas ngërçit.

MÖBEL THEMA

PS padi ndaj KQZ-së për shpërndarjen e këshillave bashkiak në bashkitë Devoll, Ura Vajgurore, Kuçovë dhe Konispol.

Kjo do të thotë që do të jetë Kolegji Zgjedhor që do të certifikojë rezultatin e zgjedhjeve për këshilltarët bashkikë si në rastin e vitit 2011 në bashkinë e Tiranës. Kështu PS-ja do të dërgojë në Kolegj padi për të gjithë bashkitë për t’i certifikuar. Kujtojmë që kryetarët e rinj të bashkive nuk nisin dot detyrën pa u betuar në Këshillin Bashkiak.

Comments