Pse po sulmohen komandantët shqiptarë Hazbi Lika e Hoxha, e jo ata maqedonas?

159

Lumi - Fahrschule

Shkruan Berat Azizi

MÖBEL THEMA

Fushata anti Lika, vazhdon me te madhe sidomos ne rrjetet sociale dhe kjo e shtyre nga kundeshtaret politik brenda BDI-se, nga jashte saj dhe nga struktura te partise LSDM. Madje ata kane shkuar aq sa larg sa dikush i kishte numeruar se sa cigare pin, sa here e hap telefonin, si ecen ne hollet e korridorit te qeverise etj, nje statistike qe as matematicientet nuk do te mund ta benin. Kjo fushate ka per qellim qe komandanti te largohet nga qeveria sepse dikush nuk mund ta gelltit faktin qe nje komandant te jete nr. 2 i qeverise, pa marre parasysh se sa punon ai. Punen e tij e vleresojne organet e partise, ndersa lideri Ali Ahmeti, kishte pohuar se Lika mbetet i pazevendesueshem. Do ishte mire qe kjo fushate qe behet kunder komandanteve shqiptar si Lika, Hoxha, dhe te tjere te zhvillohej kunder ca komandanteve maqedonas qe jane ne pushtet te cilet me veprimet e tyre u kane bere shume dem shqiptareve.

Comments