Punimet në fazën përfundimtare, ja si duket “Arena Kombëtare” (Video)

95

“Arena Kombëtare” është drejt fundit të punimeve dhe me të gjitha gjasat do të jetë gati në kohë për të hapur dyert për kombëtaren kuqezi. Punimet janë në fazë të avancuar, pasi mbulesa metalike ka përfunduar, po ashtu edhe shkallët. Ndërsa tani po punohet për rregullimin e dhomave të zhveshjes, dhe të gjitha ambienteve të jashtme të stadiumit të cilat do të vishen edhe me pllakat metalike kuq e zi.

MÖBEL THEMA

Po ashtu javë vendosur edhe disa stola në disa pjesë të shkallëve të stadiumit. Me shumë mundësi brenda muajit do të fillojë puna edhe për stabilizimin e fushës.

Comments