QERIM KËLMENDI ISHTE HEROI I HESHTUR , SHTETI TË NA MBROJË OSE VETËMBROHEMI !

998

Vrasja makabre monstruoze e të pavdekshmit të LPK UÇK Qerim Këlmendi ka prekur çdo atdhetar në trojet tona dhe mërgatë .

Sot u vramë secili nga ne bashkëluftëtaret e Qeres , ne jemi të vrarë nga paslufta me qindra e sa e sa të vetëvrarë e vdekur nga hallet , dhamë çdo gjë për liri e sot në vendin tonë vritemi në dyer të shtëpive tona nga Serbia dhe levat e saja , sepse Serbia nuk ja fal kurrë UÇK -së sepse ne e mundem dhe debuam Serbinë vrastare .

Ku o Aki policia ku o shteti , a po na mbroni a po qohemi ne në protesta ose vetembrohemi me format tona .

Qerimi jonë heroi i heshtur njeriu modest i aksioneve panumërta i plagosuri i parë ne radhet tona me familje ka dekada qe dha atomin e fundit për çlirim e bashkim kombëtar , gjurmet e tij jane kudo në trojet tona .

MÖBEL THEMA

Kur tjerët flinin gjumë , kur kishte borë dhe shi vape e acar Shpirtmadhi jonë , me njesitet e tij tmerronte Serbinë pushtuese , kurrë nuk kerkoj poste dhe pozita ai e ndjente vet sherbetor te popullit bire besnik i saj ishte deri ne frymen e fundit .

Qyqaret dhe mjeranat serbofil , vrasin në prita me tradheti e tradhetia na ka demtuar me shekuj neve .

Qerim , nuk po me besohet që nuk je gjallë vëllau im , qoftë mallkuar ajo dore kriminale që ta la vajzen jetime po ajo vet nuk do jetë kurrë , ti ishe vet vegjelia ishe i dashur bujar me këdo ti që me Adem Jasharin , Zahir Pajazitin, Adrianin me UÇK e trondisje një Jugosllavi gjithë jeten jetove me dinjitet me faqe të bardhë , ti dhe tubime për shoket deshmor uleshe me ne shoket fund sallave kurre nuk ke fol për vete po per vlerat e shokeve .
Qerim vëlla ti nuk e ndale luften me disa nga ne kurrë kundër mbetjeve serbe e atë udhë do ta vazhdojmë deri në zbulimin e vrasjes tënde e çdo vrasje .

Serbia tenton në luftë civile me na fut , po ne nuk e hamë karremin e saj , ama shteti të veproj e ka momentin e fundit ose veprojmë ne !

Erald Selca

Comments