Qerim Këlmendi Luftëtari i madh i maleve të Shqipërisë

261

Qerim Këlmendi vëlla , ende më dukët ëndërr që nuk je në mesin tonë ti shpirtmadhi i LPK UÇK -së një nga figurat më të lavdishme të përpjekjeve çlirimtare për liri çlirim dhe Bashkim Kombëtar .

Një vitë më parë Dora e UDB -së dora e zezë të vrau te dera e shtëpisë , dhe nuk të vrau veç ty po të gjithë ne bashkëluftëtarëve tuaj po 21 vite pas lufte të vranë Serbia dhe levat e saja sepse ata kurrë nuk do ta falin ty Komandanti vegjelisë Qerë dhe ne qe ne e dëbuam Serbinë vrastare nga Kosova .

Janë vrarë qindra luftëtar dhe të tjerë e ende nuk kemi zbulim rastesh , ne mund të na vrisni pabesishtë po idealet tona nuk mund të na i mposht askush sot as kurrë në misionin tonë për Bashkim Kombëtar

Qerim Kelmendi njeriu i aksioneve të mëdha i plagosur në aksione guerile një nga kokat e luftes sonë gjithmonë modest i ndershem dhe i afërt me shokët e popullin

Kurrë Qeres as ne shokeve të tij nuk na trembet syri ta themi të vërteten lakuriqe .

Informohu per Koronavirusin ne Zvicer

Pritoj udhën për Dukagjin ta marrë dhe për Pejë kur ty më nuk të shoh , ti Qerim Këlmendi mbarë familja dhatë çdo gjë për çeshtjen Kombëtare .

Vuaje shumë pse shokët të janë vra në luftë Zahiri Edi Hakifi , Luani Iliri ,Adriani Adem Jashari Abedin Rexha , Fehmiu e Abeja etj e thoje do doja të isha me ta si dëshmor .

Ti tashmë i takon atij rreshti lavdie , e neve na mbetet të luftojmë për drejtësi dhe Bashkim Kombëtar

I plagosur në shpirt përjetë shoku e vëllau yt Eraldi 😢🇦🇱✊

Prishtinë 27 Shkurt 2021

Comments