Qindra polic në tentim të ndalimit të ‘Karnevalit të Vevçanit’, banorët i presin me fyerje e sharje

111

Rreth 10 zyrtarë policorë hyjnë sot në Vevçani për ta ndaluar manifestimin që u mbajt në komunë. Qytetarët që kishin ardhur ta përcjellin këtë event ,por edhe banorët policët i pritën me fyerje e sharje.

Informohu per Koronavirusin ne Zvicer

Nga MBP nuk informacione zyrtare se përse është ndërhyrë dhe arsyeja e ndërhyrjes.Policia ka reaguar që të pengojë grupimet dhe respektimin e masave anti -Kovid.

Comments