Rama mbledh qeverinë dhe shpall gjendjen e jashtëzakonshme edhe në Laç

142

Kryeministri Edi Rama mblodhi qeverinë mëngjesin e sotëm në orën 07:00 për të bërë publik një bilanc paraprak të dëmeve nga tërmetet, por edhe për të folur rreth procesit të ndihmave që kanë dhënë shqiptarët anembanë botës me vlera monetare për të prekurit nga tërmeti i 26 nëntorit.

MÖBEL THEMA

Comments