Rama porosi Lleshajt: Ndaloni ecjet në rrugë, po dalin të gjithë të martuar burrë me burrë

245

Kreu i qeverisë i kërkoi ministrit të Brendshëm, Sandër Lleshaj që policia të mos lejojë daljen në rrugë të pensionistëve, duke nënvizuar që shteti do t’u japë ndihmë pensionistëve kryefamiljar që jetojnë vetëm.

MÖBEL THEMA

“Penisionistët duhen rikthyer në shtëpi. Pensionistët kryefamiljar që janë vetëm ose çift duhen shërbyer nga ne dhe të tjerët duhet të ndihmohen nga fëmijët. Policia duhet të rikthejë mbrapsht çdo të moshuar në shtëpi. Pensionistët duhen rikthyer nga rruga.

Patrullat e policisë duhet të ndalojnë dhe t’i thonë xhaxhi në shtëpi. Ashtu sikundër ecja bashkë është e ndaluar. Duhet të ecin një e nga një. Je burrë dhe grua, por nëse vazhdojmë kështu do të dalin të gjithë martuar edhe burrë me burrë. Nëse ecën bashkë duhet të gjobitesh dhe u sekuestrohet edhe makina. Këtë e bëri edhe Italia, na e kopjoi para pak ditësh”, shtoi ai.

Comments