Ramiz Merko bën veprën e madhe për Ramazan (FOTO)

278

Lumi - Fahrschule

Kryetari i komunës së Strugës Ramiz Merko ka bërë një vepër që deri tani rrallëkush ka aplikuar një gjë të tillë.

MÖBEL THEMA

Ai ka dhënë urdhër deri të punësuarit e administratës komunale me të cilën ndalohet bartja e ushqimit dhe pijeve në gjitha zyrat derisa zgjat muaji i agjërimit apo Ramazanit, njofton Medial.mk.

Mes tjerash Merko ka ndaluar edhe pirjen e duhanit nëpër zyra, gjë e cila është dhe e ndaluar me ligj.

Comments