Rasti Bllaca duhet domosdo te rishikohet nga gjykata!

138

RTK ne emisionin “Udheve”, zbuloi nje fakt te ri, trondites per opinionin, bashkepunimin dhe sherbimin e Nazim Bllaces me organet e sherbimeve sekrete dhe organeve te prokurorise ne Serbi.
Ky fakt e rrezon ne teresi mbeshtetjen e aktgjykimeve kryekeput ne deshmite e Nazim Bllaces, te cilat denuan me mbi 80 vite ish ushtaret e Uçk-se.
Dokumentet e publikuara perbejne bazen ligjore per rishikimin e procedures ndaj te mbrojturit tim Shpresim Uka dhe te tjeret dhe lirimin e tyre nga vuajtja e denimit.

MÖBEL THEMA

Shkrim nga Avokatja Fehmije Gashi-Bytyqi

Comments