“Regjistrimi”, mblidhet kreu shtetëror dhe drejtori i Entit të Statistikave

70

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut nesër do të mbahet një takim mes kreut shtetëror dhe drejtorit të Entit të Statistikës, Apostoll Simovski dhe kryetarët e Komunave, do të debatohet rreth procesit të regjistrimit të popullsisë. Me këtë raste kreu i Kuvendit, presidenti i shtetit dhe kryetari i Qeverisë do të kenë fjalime, ndërkohë që është paraparë ë fjalim të mbaj edhe drejtoi i Entit për Statistikë, Simovski, pas çka do të ketë mundësi që të pranishmit të parashtrojnë pyetje. Sipas Ligjit, kryetar të komisioneve të regjistrimit në 50 rajone do të jenë sekretarët e komunave.

Comments