“Reket”, Rustemi: Janeva nuk mund të ndikoj në dëshminë time

129

 

 

MÖBEL THEMA

Prokurori i Prokurorisë Speciale Publike, Burim Rustemi sot dha një prononcim të shkurtër pas deklaratave të tij në Prokurorinë për ndjekjen të krimit të organizuar dhe korrupsionit në lidhje me rastin “Reket”. Rusetmi tha se nuk ka pasur asnjë presion për atë se çfarë duhet të deklaroj para prokurores Ruskoska. Ai tha se ka treguar gjithçka që di në lidhje me rastin “Reket”, por se nuk mund të zbulon detaje. Në lidhje me kontrollin që pretendohet të ketë ndodhur dje në PSP, me urdhër të Katica Janevës, Rustemi tha se nuk ka informacione pasi që dje ka qenë në seancë gjyqësore për rastin “TNT”./Alsat

Comments