Reket shtyhet për më 23 janar, për shkak të mungesës së mbrojtësve të Janevës

49

Seanca gjyqësore për rastin Reket është anuluar për më 23 janar për shkak të mungesës së avokatëve të Katica Janevës, Deljo Kadiev dhe Irena Fërçkovska.
Gjykatësja Vaska Nikollovska- Masevska, në fillim të seancës së sotme ka njoftuar se ka pranuar dy kërkesa për anulimin e seancës, e para më 15 janar nga avokati Kadiev dhe sot nga avokatja Fërçkovska, nën arsyetimin se kanë probleme shëndetësore.

Comments