Rëndohet situata me epideminë e fruthit në RMV, për një javë 95 raste të reja

112

Kryetari i Komisionit për Sëmundje Ngjitëse, Vlladimir Mikiq sot ka njoftuar se në Republikën e Maqedonisë së Veriut (RMV), gjatë javës së fundit janë paraqitur 95 raste të reja të fruthit, me çka numri i rasteve të prekura nga fruthi që nga dhjetori i 2018-s arrin në 1.175, transmeton Portalb.mk.

MÖBEL THEMA

“Нumri më i madh i rasteve, 60 prej tyre janë nga Shkupi, të tjerët nga qytetet tjera. Numri më i madh i të sëmurëve janë fëmijë të moshës 4-vjeçare dhe fëmijë të moshës mbi 30-vjeçare”, tha Mikiq.

Comments