RMV, 5 persona me KOVID-19 ndërruan jetë, 127 raste të reja

107

Ministria e Shëndetësisë informon që në 24 orët e fundit janë regjistruar 127 raste të reja me KOVID-19, 60 persona janë shëruar, ndërkaq 5 të tjerë kanë ndërruar jetë. Me këtë numri i përgjithshëm i të infektuarve ka arritur në 13.799, të shëruarve në 10.210, të vdekurve në 573, ndërkaq për momentin ka 3.016 raste aktive, njofton Portalb.mk.

“Kanë ndërruar jetë 5 persona, një paciente 69-vjeçare nga Kriva Pallanka, dy nga Gostivari  (77 dhe 63-vjeç), një pacient 69-vjeçar nga Negotina dhe një pacient 70-vjeçar nga Shkupi.

Të infektuarit në 24 orët e fundit

 • Shkup 38
 • Kumanovë 23
 • Prilep 15
 • Gostivar 12
 • Tetovë 8
 • Veles 5
 • Probishtip 3
 • Berovë 3
 • Shtip 3
 • Dellçevë 3
 • Sveti Nikole 3
 • Pehçevë 2
 • Strugë 2
 • Dibër 1
 • Manastir 1
 • Ohër 1
 • Kavadar 1
 • Strumicë 1
 • Vinicë 1
 • Negotinë 1

MÖBEL THEMA

Të shëruarit në 24 orët e fundit

 • Gostivar 22
 • Shkup 19
 • Kavadar 11
 • Manastir 3
 • Kërçovë 2
 • Dibër 1
 • Demir Hisar 1
 • Negotinë 1

Numri i përgjithshëm i të infektuarve

 • Shkup 5733, aktiv 892
 • Kumanovë 1401, aktiv 362
 • Tetovë 1197, aktiv 181
 • Shtip 1111, aktiv 261
 • Gostivar 752, aktiv 300
 • Strugë 547, aktiv 142
 • Prilep 414, aktiv 78
 • Ohër 326, aktiv 60
 • Sveti Nikole 278, aktiv 68
 • Veles 264, aktiv 38
 • Kërçovë 263, aktiv 98
 • Dibër 242, aktive 77
 • Manastir 197, aktiv 53
 • Kavadar 170, aktiv 90
 • Resnjë 146, aktiv 1
 • Koçan 134, aktiv 30
 • Probishtip 79, aktiv 24
 • Makedonski Brod 69, aktiv 36
 • Vinicë 64, aktiv 42
 • Demir Hisar 60 aktiv 26
 • Strumicë 58, aktiv 23
 • Negotinë 44, aktiv 14
 • Gjevgjeli 42, 24 aktivë
 • Berovë 42, aktive 33
 • Radovish 40, aktiv 11
 • Dellçevë 38, aktiv 33
 • Kriva Pallankë 37, aktive 11
 • Kratovë 16, aktiv 2
 • Krushevë 16, aktiv 0
 • Pehçevë 12, aktiv 6
 • Vallandovë 7, aktiv 0

Në 24 orët e fundit janë bërë 1.768 testime, ndërkaq prej fillimit të pandemisë 140.093.

Për informata më të detajuara për situatën me virusin korona, klikoni në këtë link: http://gdi.mk/corona/

Comments