Rrjedhin detaje shtesë rreth dizajnit të ri të iPhone 11 (FOTO)

161
Zëri anonim i industrisë teknologjike, ‘Mr White’, ka vazhduar historinë e tij të gjatë të rrjedhjes së produkteve të Apple, duke zbuluar dizajne për një iPhone të gjeneratës së ardhshme.
Ajo që tregohet është një koncept që pak a shumë ngjan me dizajnin aktual të iPhone, por përmban një grup të ri prej tri kamerave.

Në këndin e majtë të pajisjes, do të shihni tre prerje rrethore dhe dy prerje katrore, shkruan Telegrafi.

MÖBEL THEMA

Për më tepër, skematika lidhet në mënyrë të përkryer me rrjedhjet nga OnLeaks (një informator i besueshëm i industrisë) dhe blogun japonez të njohur Macotakara.

Ndërsa iPhone 11 me një përmirësim të kamerës do të ishte i shkëlqyeshëm, nuk mund të mos mendojmë se një përplasje kaq e madhe e kamerave duket pak e pa-strukturuar për Apple, duke pasur parasysh etikën e shkëlqyeshme minimaliste në produktet e tyre.

Me këtë në mendje, është e rëndësishme të mbajmë në mend se është akoma shumë e hershme kur vjen puna te iPhone i ri 2019 i Apple.

Comments