Sadulla Duraku: Shënuam 18 vjetorin e Marrëveshjes së kompromisit, që bëri kthesë në ndërtimin e shtetit multietnik!

135

Zëvendëskryeministri Sadulla Duraku ka bërë të ditur se vendi tashmë ka mundësinë të përqendrohet në zhvillimin ekonomik dhe të demokracisë informon Faktiditor.ch.Ai këto komente i bëri në rrjetin social duke përmendur edhe Marrëveshjen e Ohrit në 18 vjetorin e nënshkrimit që i dha fund konfliktit të armatosur në Maqedoninë e Veriut .Sipas tij Marrëveshja e Ohrit ishte një e tillë që bëri kthesë në ndërtimin e shtetit multietnik

MÖBEL THEMA

“Shënuam 18 vjetorin e Marrëveshjes së kompromisit, që bëri kthesë në ndërtimin e shtetit multietnik!
Ky vend tashmë ka mundësinë të përqëndrohet në zhvillimin ekonomik dhe demokracisë moderne të shekullit 21″ka deklaruar Sadulla Duraku.Faktiditor.ch.

Comments