Serbia do ta humbë edhe Sanxhakun e Vojvodinën si Kosovën, nëse nuk është mbushur me mend

138

Nevojitet përgjigje e menjëhershme e NATO-s për paradën ushtarake të Serbise në Nish! Koha kur lidershipi serb kërcënonte me ushtri fqinjët ka perenduar moti! Nëse nuk mbushen me mend, jo vetëm që nuk mund ta rimarrin Kosovën, por do të humbin edhe Sanxhakun dhe Vojvodinën sepse edhe ato nuk janë toka serbe! (Naser Selmani)

Comments